Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

GMKA, proje eğitimine Balıkesir'le başladı

GMKA, proje eğitimine Balıkesir

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) son mali destek programı için proje hazırlama eğitiminin verilmesine başlandı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) son mali destek programı için proje hazırlama eğitiminin verilmesine başlandı.
İki gün sürecek eğitimlerde katılımcılara kalkınma ajanslarının destek programlarına yönelik projelerin nasıl yazılacağı anlatılıyor.
GMKA, 2015 yılında çıktığı 5. Mali Destek Programı için proje hazırlama eğitimlerine Balıkesir’deki hizmet binasında verdiği ilk eğitimle başladı. Eğitime internetten kayıt yaptıran yaklaşık 90 kişilik bir grup katıldı. Program Yönetimi Birimi’nden Uzman Önder Uncel’in verdiği eğitimin öğleden sonraki kısmında ise İzleme Değerlendirme ve Raporlama Birimi Uzmanı Dr. Kasım Özek proje izlemeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. GMKA Konferans salonunda verilen eğitim Cuma günü (bugün) son bulacak.
Balıkesir Merkez’de yapılan eğitimlerle eş zamanlı olarak Çanakkale’de ve Ayvalık’ta da eğitimler yapıldı.
Proje Hazırlama Eğitimleri 6 Şubat 2015’e kadar sürecek
Ajansın yeni destek programı için 21 merkezde vereceği proje hazırlama eğitimleri 6 Şubat’a kadar sürecek. 15 Ocak’ta Balıkesir Merkez, Çanakkale Merkez ve Ayvalık eğitimlerinin takvimi şöyle devam edecek: “19-20 Ocak Burhaniye, Susurluk ve Ezine. 22-23 Ocak Dursunbey, Biga ve Gelibolu. 26-27 Ocak Bigadiç, Bandırma ve Lapseki. 29-30 Ocak Ayvacık, Çan ve Gökçeada. 2-3 Şubat Edremit, Gönen ve Bayramiç. 5-6 Şubat Balıkesir Merkez, Erdek ve Çanakkale Merkez.
Bugüne kadar yaklaşık 1.000 kişilik bir kayıt aldıklarını belirten Program Yönetimi Birim Başkanı Şuayip Ünal, bölgedeki proje yazma potansiyeli ve verilen eğitimlere gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini açıkladı.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli